387894
Stagebieders

 Als stagiaire dient u stage te lopen in een trimsalon. Voor het vinden van een stage adres bent u in beginsel zelf verantwoordelijk maar aangezien Trimschool Nederland in contact staat met vele trimsalons in het land zal ook Trimschool Nederland voor u op zoek gaan, dus een stage adres is altijd wel gevonden. Het snel vinden van een stage adres hangt natuurlijk ook wel in grote mate af van uw eigen persoonlijke wensen/eisen en inzet. Zelf rondbellen en misschien bij een trimsalon langs gaan vergroot uw kansen. Een leuk gesprek met een stagebieder (die eigenlijk niet geïnteresseerd is in het opleiden van mensen) kan de stagebieder misschien net over de streep trekken.

 

Als kleine financiële ondersteuning (compensatie voor bijv. de koffie, thee, extra tijd, risico van ontevreden klanten etc) helpt Trimschool Nederland ook mee om deze stagebieders over de streep te trekken en u op te leiden. Iedere Stagebieder ontvangt vanaf de cursus januari 2017 van Trimschool Nederland dan ook een vergoeding van 200,- euro in de vorm van een kortingsbon* in te ruilen bij Trim Nederland, groothandel in trimbenodigdheden ( http://www.trim.nl/ ) voor iedere stagiaire die zij opleidt. U kunt dit dan uiteraard ook in het gesprek aangeven.

 

*Voorwaarden kortingsbon:

Er wordt slechts 1 kortingsbon (van 200,-) per cursist gegeven aan het stageadres nadat de cursist minimaal 50 dagen stage heeft gelopen en de (volledige ingevulde) stageformulieren heeft ingeleverd. Indien een cursist bij meerdere trimsalons stage loopt wordt de kortingsbon aan het stageadres gegeven waar de cursist de meeste van die 50 dagen stage heeft gelopen. Indien een cursist tussentijds van stageadres wisselt wordt de kortingsbon aan het laatste stageadres gegeven behalve als bij het 1e stageadres al 40 dagen stage is gelopen.

 

Let wel op!!! VERPLICHT inleveren van de stagepapieren getekend en voorzien van commentaar de bonnen worden pas uitgereikt nadat de cursist het minimum van 50 volledige ingevulde en ondertekende stageformulieren heeft ingeleverd.

 

LET OP!!!!DEZE BONNEN WORDEN UITSLUITEND UITGEGEVEN VOOR CURSISTEN VANAF 

 januari 2017

 

Heeft u zelf een trimsalon en bent u als stagebieder ook geintresseerd om een of meerdere stagiaires op te leiden? Meldt u dan aan op onderstaand formulier. Heeft u zelf een stagiaire gevonden en wilt u alleen deze opleiden is dat ook geen probleem. U kunt haar of hem gewoon doorsturen naar Trimschool Nederland en wij zorgen ervoor dat hij/zij stage bij u gaat lopen.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Aanmelden

Naam Eigenaar
Diploma gehaald in (jaar) Bij (opleidingsinstituut)
Kopie diploma
 
Stage gelopen bij (naam trimsalon) In (plaats)
Naam trimsalon
Straat
Postcode
Plaats
Tel
Email adres
Lid ABHB Ja Nee
Lid VVTN Ja Nee

Ik heb plaats voor stagiaire’s op

  1e stagiaire 2e stagiaire plaats voor
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
Zelf aankruisen op welke dag er een stageplaats beschikbaar is. De laatste kolom gebruiken om aan te geven hoeveel plaatsen beschikbaar zijn en op welke dagen.

Indien u maar 1 plaats heeft maar wel op meerdere dagen (bijv. maandag, dinsdag en woensdag )is het dan mogelijk dat u meerdere stagiaires wilt/kunt opleiden die elkaar afwisselen of wilt u alleen 1 persoon opleiden?
Ja, ik wil meer dan 1 persoon opleiden
Nee, ik wil slechts 1 persoon opleiden

Opmerkingen